Anette Aarsland

Anette Aarsland

Pusteekspert

Viktig informasjon fra Anette Aarsland angående Covid-19 :

På grunn av stor fare for dråpesmitte ved utførelse av pusteøvelsene tar jeg dessverre ikke imot klienter på klinikken inntil videre.

Jeg har derfor et spesial-tilbud på mitt 5-modulers nettkurs i denne perioden hvor du som klient allerede nå kan begynne å øve på teknikkene..
Du kan nå kjøpe nettkurset til halv pris, KUN KR 1500,- for hele kurset.

Ønsker du å benytte deg av tilbudet? Send en mail til aaa@pusteteknikk.no med tittelen nettkurs, halv pris.
Så håper jeg vi kan sees fysisk på Consensio om ikke altfor lenge!                                                             

Deilig utpust fra Anette:-)

Anette Aarsland er utdannet sangpedagog og har siden studert opera i Milano, Roma, New York ( masterstudiet på Manhattan school of Music ) og London i 10 år. Som 25-åring opplevde hun å miste stemmen som følge av kjærlighetssorg. Dette skulle bli hennes første møte med pusteteknikk som hun studerte videre både i London og Milano ( hos Dinah Herries og Francesca Patane ). Hun har siden studert alt hun har kommet over om pust, og startet i 2011 opp PusteteknikkAS.
Anette er forfatter av boka «Pusten – Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet» ( hvor hun bl a har intervjuet flere leger både i Norge og Moskva) , Cappelen Damm, har holdt TEDx-talk og en en hyppig brukt foredragsholder.

 

På Consensio vil Anette lære deg enkle og forskningsbaserte pusteøvelser som du selv kan benytte som et effektivt stressmestringsverktøy. I tillegg jobber hun med å frigjøre muskulaturen i bryst, hals og diafragma.
Anette tar også imot klienter som sliter med heshet eller stemmetretthet.

anette@consensio.no 

TIMEBESTILLING