Anette Aarsland

Pusteekspert

Nå er endelig Anette klar til å ta imot klienter i pusteteknikk igjen!

Sliter du med: muskelspenninger, smerter, fibromylagi, indre uro, panikk- eller generell angst, dårlig fordøyelse eller søvn? Da kan du ha svært godt utbytte av å optimalisere ditt pustemønster.

 

Anette er i tillegg tildligere operasanger og vår stemme-ekspert. Sliter du med ikke å bli hørt i forsamlinger eller med at du fort blir sliten eller hes i stemmen? Da anbefaler vi på det sterkeste noen konsultasjoner hos Anette.

 

For mer info sjekk www.pusteteknikk.no

 

Anette Aarsland er utdannet sangpedagog og har siden studert opera i Milano, Roma, New York ( masterstudiet på Manhattan school of Music ) og London i 10 år. Som 25-åring opplevde hun å miste stemmen som følge av kjærlighetssorg. Dette skulle bli hennes første møte med pusteteknikk som hun studerte videre både i London og Milano ( hos Dinah Herries og Francesca Patane ). Hun har siden studert alt hun har kommet over om pust, og startet i 2011 opp PusteteknikkAS.
Anette er forfatter av boka «Pusten – Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet» ( hvor hun bl a har intervjuet flere leger både i Norge og Moskva) , Cappelen Damm, har holdt TEDx-talk og en en hyppig brukt foredragsholder.

 

På Consensio vil Anette lære deg enkle og forskningsbaserte pusteøvelser som du selv kan benytte som et effektivt stressmestringsverktøy. I tillegg jobber hun med å frigjøre muskulaturen i bryst, hals og diafragma.
Anette tar også imot klienter som sliter med heshet eller stemmetretthet.

anette@consensio.no 

TIMEBESTILLING