BEHANDLINGER

akupunktur1
AKUPUNKTUR

Akupunktur kommer fra Kina og har eksistert som behandlingsmetode i over 2000 år. Det brukes tynne sterile engangsnåler som føres inn i spesifikke punkter som ligger på energibaner eller meridianer og dekker hele kroppens overflate.
I klassisk akupunktur støtter man seg til teorier i tradisjonell kinesisk medisin i tillegg til teorier innen vestlig medisin.

biontologi
FOTONFYSIOLOGI

Fotonfysiologi med EluxR. Mer informasjon kommer.

fysioterapi
FYSIOTERAPI

Fysioterapi er en naturlige behandlingsform som brukes for å gjennopprette, beholde eller forbedre de harmoniske funksjonene i den menneskelige kroppen. Teknikker som brukes er blant annet tverrfriksjoner/ massasje, tøyningsteknikker, leddmobilisering og triggerpunktbehandling. Fysioterapi er diagnostiserende, forebyggende og behandlende.

LPG
LPG

LPG er en form for bindevevsmassasje hvor det benyttes et motorisert apparat under behandlingen. Vi kan jobbe med alt fra cellulitter, figurforming, sirkulasjonsproblemer og oppstramming av hud.

massasje
MASSASJETERAPI

Ordet massasje kommer fra det greske ordet “masso” som betyr “berøring”. Massasje er en av de viktigste behandlingsmetodene for å løse opp spente og ømme muskler. Ingen behandling er lik, men tilpasses pasientens dagsform og aktuell problematikk.

Noen ganger trenger man bare å komme seg litt vekk fra hverdagen.

kraniellosteopati
KRANIELLOSTEOPATI

Kraniell osteopati er en mer subtil retning innenfor osteopatien. Våre osteopater har flere etterutdanninger innen feltet. Det er en meget effektiv behandling som kan benyttes ved mange ulike problemstillinger. Teknikkene som blir brukt er meget skånsomme og tilpasser seg pasientens behov.

osteopati
OSTEOPATI

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god helse ikke bare er fravær av sykdom, men også smerter og funksjonsplager i muskel-og skjelettsystemet. Osteopati søker gjennom behandling av dette å fremme pasientens evne til å hjelpe seg selv. Behandlingen er trygg og individualisert – og egner seg for pasienter i alle aldre.

pusteteknikk
PUSTETEKNIKK

Pusten er den eneste funksjonen i kroppen som både er autonom og viljestyrt. Ved å lære seg riktige pusteteknikker, og øve på den viljestyrte pusten, vil vi øke bevegelsen i diafragma og dermed i alle de indre organene og tarmene. I tillegg vil ryggsøylen og ribbene være i konstant bevegelse, noe som bidrar til større fleksibilitet og færre muskelspenninger. Ved å unngå hyperventilering vil vi få mer oksygen frigitt til muskulaturen, hjernen og de indre organene. En mer hensiktsmessig pusteteknikk med fokus på en forlenget utpust vil aktivere den delen av nervesystemet som gjør at vi føler en større ro og tilstedeværelse.

vakuumterapi
VAKUUMBEHANDLING

Termografi og vakuumterapi. Et termografbilde (tatt med varmesøkende kamera) blir tatt av pasienten før selve behandlingen starter. Ut fra bilde kan vi blant annet se blokkeringer og områder i kroppen hvor blodsirkulasjonen er dårlig. Selve vakuumbehandlingen starter med utgangspunkt i pasientens termografbilde. Ved å jobbe med vakuum på huden, påvirkes blodtilførselen til de aktuelle områdene og på denne måten vil man kunne rette opp i kroppens ubalanse. Behandlingen går dypt og påvirker også kroppens indre.