biontologi
FOTONFYSIOLOGI

PÅVIRKER BIO-OPTISKE PROSESSER

EluxR® bruker fiberoptisk teknologi og fysiologisk lysutslipp, et velkjent fysisk fenomen, til å forbedre regulasjonsprosesser i celler, vev og organer. Dissonante, unormale signaler som er tilstede i fysiologisk lys forstyrrer cellenes ytelse og påvirker fysiologiske funksjoner og regenereringsstyrke negativt. EluxR® nøytraliserer disse signalene, ved å bruke prinsippet kalt “noise cancellation”.

BRUKES KUN UTVORTES

EluxR® terapi er en ikke-invasiv behandling og kan brukes lokalt på påvirkede områder eller systemisk gjennom hender og føtter. Til tross for den potente effekten av behandlingen, blir den stort sett opplevd som behagelig. En typisk time består av en undersøkelsesrutine og en eller to behandlingssykluser, basert på pasientens alder.

FORBEDRER REGENERATIVE PROSESSER

Gjennom korrigering av bio-optiske prosesser, forbedres kroppens regulering og regenerative funksjoner. Noen merkbare endringer kan merkes allerede etter den første behandlingen. Fordi cellulært lysutslipp er et fundamentalt aspekt av fysiologiske prosesser vil en korreksjon på dette nivået stimulere til funksjonell regenerasjon av skadet og ødelagt vev, hvilket normalt resulterer i symptomlette eller total symptomfrihet på mange ulike plager.

OBS! Bestilling av PhotonPhysiology™- behandling må skje via telefon (22838530).

fysioterapi
FYSIOTERAPI

Fysioterapi er en naturlige behandlingsform som brukes for å gjennopprette, beholde eller forbedre de harmoniske funksjonene i den menneskelige kroppen. Teknikker som brukes er blant annet tverrfriksjoner/ massasje, tøyningsteknikker, leddmobilisering og triggerpunktbehandling. Fysioterapi er diagnostiserende, forebyggende og behandlende.

osteopati
OSTEOPATI

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god helse ikke bare er fravær av sykdom, men også smerter og funksjonsplager i muskel-og skjelettsystemet. Osteopati søker gjennom behandling av dette å fremme pasientens evne til å hjelpe seg selv. Behandlingen er trygg og individualisert – og egner seg for pasienter i alle aldre. Osteopatisk behandling kan også brukes på hunder.

LPG
LPG

LPG er en form for bindevevsmassasje hvor det benyttes et motorisert apparat under behandlingen. Vi kan jobbe med alt fra cellulitter, figurforming, sirkulasjonsproblemer og oppstramming av hud.

massasje
MASSASJETERAPI

Ordet massasje kommer fra det greske ordet “masso” som betyr “berøring”. Massasje er en av de viktigste behandlingsmetodene for å løse opp spente og ømme muskler. Ingen behandling er lik, men tilpasses pasientens dagsform og aktuell problematikk.

Noen ganger trenger man bare å komme seg litt vekk fra hverdagen.

kraniellosteopati
KRANIELL OSTEOPATI

Kraniell osteopati er en mer subtil retning innenfor osteopatien. Våre osteopater har flere etterutdanninger innen feltet. Det er en meget effektiv behandling som kan benyttes ved mange ulike problemstillinger. Teknikkene som blir brukt er meget skånsomme og tilpasser seg pasientens behov.

pusteteknikk
PUSTETEKNIKK

Pusten er den eneste funksjonen i kroppen som både er autonom og viljestyrt. Ved å lære seg riktige pusteteknikker, og øve på den viljestyrte pusten, vil vi øke bevegelsen i diafragma og dermed i alle de indre organene og tarmene. I tillegg vil ryggsøylen og ribbene være i konstant bevegelse, noe som bidrar til større fleksibilitet og færre muskelspenninger. Ved å unngå hyperventilering vil vi få mer oksygen frigitt til muskulaturen, hjernen og de indre organene. En mer hensiktsmessig pusteteknikk med fokus på en forlenget utpust vil aktivere den delen av nervesystemet som gjør at vi føler en større ro og tilstedeværelse.

fysioterapi
NAPRAPATI

Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse og naprapaten er spesialisert på muskel- og skjelettlidelser. Teknikker som brukes er manipulasjon (leddjusteringer), mobilisering/artikulasjon, triggerpunktsbehandling og andre muskelteknikker.  Omtrent 50% av Naprapatens utdannelsen består av vanlig skolemedisin og 50% består av spesialisering innen naprapatiens områder.

vakuumterapi
VAKUUMBEHANDLING

Termografi og vakuumterapi. Et termografbilde (tatt med varmesøkende kamera) blir tatt av pasienten før selve behandlingen starter. Ut fra bilde kan vi blant annet se blokkeringer og områder i kroppen hvor blodsirkulasjonen er dårlig. Selve vakuumbehandlingen starter med utgangspunkt i pasientens termografbilde. Ved å jobbe med vakuum på huden, påvirkes blodtilførselen til de aktuelle områdene og på denne måten vil man kunne rette opp i kroppens ubalanse. Behandlingen går dypt og påvirker også kroppens indre.