VÅRE TERAPEUTER

image3
Thomas Reinholt Jensen
Fysioterapeut

Thomas har en urokkelig tro på kroppens egne helingsmekanismer og jobber ofte på en annerledes måte enn det folk stort sett er vant til. Alle stressrelaterte følgetilstander, bekkenplager, hodepine og migrene, mage og tarmbesvær, flere typer allergier og intoleranser samt kurativ og profylaktisk behandling av toppidrettsutøvere er typiske arbeidsområder. Han behandler mange barn med svært gode resultater, helt ned i spedbarnsalder. Samarbeidet er nært med alle de andre terapeutene ved klinikken. Dette for å oppnå de mest optimale resultater for sine pasienter.
thomas@consensio.no 

image4
Kristin Bostad
Kroppsterapeut - Resepsjonist

Kristin utdannet seg som massør i 2003 og har siden dette bygget på med kurs og lære innen vakuumbehandlinger, som LPG bindevevsmassasje og termografi/ vakuumterapi. Hun hadde tidligere sin egen klinikk på Lysaker i 4 år hvor hun også kurset ander i bindevevsmassasje med LPG.

Utdanning:
Diplomert massør, Axelsons Bodywork School 2002-2003
Vakuumterapi og termografi, Vitageoklinikken 2010- 2011 og 2013
LPG Endermologie, bindevevsmassasje, Innova Medical 2006, LPG School Nice 2008, LPG School Paris 2013 (diplomert)

Kristin skreddersyr sine behandlinger ut i fra pasientens behov/plager ved å kombinere disse tre behandlingsmetodene.
kristin@consensio.no

image6
Marcus Wilse
Massasjeterapeut

Marcus Wilse har siden han ble uteksaminert som massasjeterapeut 2006 arbeidet selvstendig som akkurat det. Det er med andre ord tusenvis av timer som ligger til grunn for at akkurat du skal få den aller beste massasje behandlingen som mulig.

Gjennom årene har han bygget erfaringer fra barn og ungdom med diverse utfordringer til Norges topp idrettsutøvere. Alle som kommer til ham skal kjenne at de blir tatt på alvor og at man finner en løsning på hva en det er som man vil ha løst opp i. Det  tverrfaglige miljøet på klinikken er ett utmerket utgangs punkt for og finne akkurat din løsning.

Marcus ønsker deg hjertelig velkommen til en effektiv og dyp velgjørende behandling.
marcus@consensio.no

image1
Pia Ibanez
Akupunktør

Pia ble uteksaminert i 2009 fra Akupunkturhøyskolen i Oslo og har drevet Oslo Akupunktur siden.

Pia er spesielt interessert i akutte og kroniske smerter. Hun har også jobbet i mange år med mannlig og kvinnelig fertilitet og har bred erfaring med support rundt IVF, stressrelaterte symptomer og plager relaterte til overgangsalder.
Utdanning:
Medisin Grunnfag ved Atlantis Medisinskhøyskole,  2002 – 2003
Akupunkturstudie ved Akupunkturhøyskolen i Oslo, 2003 – 2009
Funksjonell Anatomi ved Encefalon, 2007 – 2008

Kurs:
Avansert Øreakupunktur, Stressrelaterte Ubalanser, Kosmetisk Akupunktur
Taichi Shibashi Qigong with Peter Deadman, Mars 2017
Facial Enhancement Acupuncture with Paul Adkins, September 2017
Dr Tan Balance Method with Adi Fromm og Guy Polak. September 2017
Master Tung points for modern day patients  with Brad Whisnant. November 2017
pia@consensio.no

image8
Anette Aarsland
Pusteekspert

Anette Aarsland er utdannet sangpedagog og har siden studert opera i Milano, Roma, New York ( masterstudiet på Manhattan school of Music ) og London i 10 år. Som 25-åring opplevde hun å miste stemmen som følge av kjærlighetssorg. Dette skulle bli hennes første møte med pusteteknikk som hun studerte videre både i London og Milano ( hos Dinah Herries og Francesca Patane ). Hun har siden studert alt hun har kommet over om pust, og startet i 2011 opp PusteteknikkAS.
Anette er forfatter av boka «Pusten – Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet» ( hvor hun bl a har intervjuet flere leger både i Norge og Moskva) , Cappelen Damm, har holdt TEDx-talk og en en hyppig brukt foredragsholder.

På Consensio vil Anette lære deg enkle og forskningsbaserte pusteøvelser som du selv kan benytte som et effektivt stressmestringsverktøy. I tillegg jobber hun med å frigjøre muskulaturen i bryst, hals og diafragma.
Anette tar også imot klienter som sliter med heshet eller stemmetretthet.
anette@consensio.no

image2
Kaja Born
Osteopat DO. MNOF

Kaja jobber til daglig med alle typer av muskel- og skjelettplager. Spesielle interesseområder er rygg/ nakkeproblematikk, kvinnehelse og stress- og fordøyelsesrelaterte plager.

Kaja er utdannet Osteopat DO. MNOF fra Høyskolen Kristiania. Dette er en offentlig godkjent fireårig utdanning som består av medisinske fag og osteopatisk behandling. I tillegg har hun tatt videreutdanning innen massasje og funksjonelle fordøyelsesplager.  Hun tilbyr også rene massasjetimer.

Medisin grunnfag, Norges helsehøyskole
Bachelor i osteopati, Høyskolen Kristiania
Videreutdanning i osteopati, Høyskolen Kristiania
Grunnkurs fitness, Norges Idrettshøyskole
Norwegian massage system 1, Axelsons
Klinisk osteopatisk tilnærming til subdiafragmale organer, NORI

Medlem av Norsk Osteopatforbund
kaja@consensio.no

image5
Andreas Aasen
Osteopat DO. MNOF

Andreas Aasen er en osteopat som engasjerer seg veldig for sammenhengen mellom det fysiske og psykiske. Gjennom bred kunnskap om kroppens anatomi og hvordan dens strukturer påvirker hverandre bruker han et stort spekter manuelle teknikker  for å optimalisere funksjon, samt stimulere kroppens evne til å helbrede seg selv. Andreas er opptatt av å se hele deg og redusere stress som tærer på kroppen. Hos Andreas er også samtalen om din hverdag spesielt viktig der mye av årsakene til våre plager ligger nettopp her. Andreas har lang erfaring med stressrelaterte plager og er daglig ute i en rekke bedrifter hvor han motiverer og behandler deres ansatte. andreas@consensio.no

image1 (1)
Maria Sonberg
Kraniell Osteopat

Maria studerte Osteopati i Storbritannia (uteksaminert i 2006) og har jobbet i Norge siden 2015. Maria assisterer ved internasjonale kurs ved European School of Osteopathy og spesialiserer seg på å behandle babyer, gravide kvinner, ME, traume og sjokk.

Per dags dato har hun over 40 etterutdannings kurs innen Kraniell Osteopati, Biodynamisk osteopati og spesialisering innen osteopatisk behandling av spedbarn og barn.  Maria har også etterutdanning i behandling av dyr fra Storbritannia
maria@consensio.no

image7
John Carr
Kraniell Osteopat

John studerte Osteopati i Storbritannia (uteksaminert i 2007) og har jobbet i Norge siden 2015. John er en internasjonal foredragsholder ved European School of Osteopathy og spesialiserer seg på å behandle spedbarn, gravide kvinner, ME, traume og sjokk.

Per dags dato har han over 40 etter utdannings kurs innen Kraniell Osteopati, Biodynamisk osteopati og spesialisering innen osteopatisk behandling av spedbarn og barn.
john@consensio.no