Din osteopat i Oslo – Ekspertise og kvalitet

Å ta vare på helsen er en av de viktigste tingene vi kan gjøre for oss selv. Dette gjør oss i stand til å leve livet til det fulle og samtidig oppnå optimal fysisk og psykisk helse. For å bidra til dette er osteopati opptatte av at det ikke er en behandling som passer alle, men heller induviduelt skreddersydde behandlingsløp.

Book en time med oss i dag.

Hvorfor velge en osteopat?

Osteopati er en helhetlig behandlingsmetode som anerkjenner kroppens evne til å helbrede seg selv. Dette er en terapi som søker å behandle årsakene til helseproblemene dine, i stedet for å bare behandle symptomene. Ved å samarbeide med en osteopat, vil du kunne forstå kroppen din bedre og identifisere kausale sammenhenger mellom helseproblemene dine, se våre behandlinger.

For å ta det beste valget når det kommer til å velge en osteopat i Oslo, bør du først og fremst se etter kvaliteter som profesjonalitet, klinisk ekspertise, og evnen til å håndtere et bredt spekter av helseproblemer.

Vi på Consensio prioriterer alltid våre pasienters helse og velvære høyest og har et team av svært kvalifiserte osteopater, hver med lang erfaring og kompetanse innen sitt felt. 

Hva koster osteopat?

Investering i helse og velvære er kanskje en av de viktigste investeringene man kan gjøre. På Consensio prøver vi å gjøre denne investeringen så verdifull og tilgjengelig som mulig for våre pasienter.

Vår pris for førstegangskonsultasjonen er 1100,-. Oppfølgingstime 45 min er 950,-. Vi tilbyr også osteopati for hunder, til samme pris som en vanlig oppfølgingstime, 950,-.

For mer informasjon om våre priser kan du se vår prisliste.

Din osteopat i Oslo

På Consensio har vi et team av dedikerte, kunnskapsrike og erfarne osteopater i Oslo som er klare til å hjelpe deg med å forstå og ta kontroll over din helse. Vi legger vekt på en helhetlig tilnærming til behandling, noe som betyr at vi ser hele bildet, og ikke bare symptomene du opplever.

For mer inngående informasjon om osteopati, se vårt detaljerte innlegg Osteopati- den naturlige løsningen på kroppslige plager.

Ønsker du en prat med en av våre dyktige osteopater i Oslo? Book en time i dag eller kontakt oss for mer informasjon. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå den helse og livskvalitet du fortjener.

Velkommen til Consensio!