Benjamin Haukali

Benjamin Haukali

Fysioterapeut

Benjamin Haukali er en engasjert fysioterapeut utdannet ved Saxion University, hvor han spesialiserte seg i både aktiv og passiv behandling av muskel- og skjelettplager. Benjamin kombinerer kunnskap fra moderne fysioterapimetoder med et oppdatert kunnskapsgrunnlag fra sitt studium i Nederland. Han benytter seg av en kombinasjon av aktive og passive teknikker for å sikre en helhetlig behandling ved å inkludere øvelser og treningsprogrammer som er tilpasset din situasjon, med mål om å styrke muskler, forbedre fleksibilitet og fremme funksjonell bevegelse og samtidig bruke massasje og mobilisering som et nøkkelverktøy for å lindre smerte, redusere muskelspenninger og forbedre sirkulasjonen.

 

Benjamin bringer med seg verdifull erfaring fra toppidrett, spesielt innen ishockey og sykling hvor han har både spilt og behandlet før. Hans innsikt i hvordan kroppens muskler og ledd jobber under intense fysiske påkjenninger gjør ham godt rustet til å hjelpe deg med å oppnå dine helse- og prestasjonsmål. Benjamin er lidenskapelig opptatt av å fremme god helse og forebygge skader. Han tilbyr tjenester som fokuserer på både forebygging og rehabilitering av muskel- og skjelettplager:

 

  • Forebygging: Benjamin jobber for å identifisere og redusere risikofaktorer for skader gjennom tilpassede treningsprogrammer og ergonomisk rådgivning. Dette inkluderer teknikker for å opprettholde god kroppsholdning og styrke muskler som er essensielle for daglig aktivitet.
  • Rehabilitering: Ved hjelp av en kombinasjon av manuell terapi og spesifikke øvelser, sørger Benjamin for at du får en trygg og effektiv restitusjon etter skader til de som ønsker å komme tilbake til sitt normale aktivitetsnivå.

Benjamin@consensio.no

TIMEBESTILLING